Het voorjaarsfeest in Bois-le-Roi was een groot succes met een mooie opkomst van bezoekers die kwamen om de nieuwste tulpen en mengsels te bewonderen die tentoongesteld werden. De organisatie werd gedaan door Verver Export en distributeur Terradis. Het evenement vond plaats in de prachtige stadstuin van het gemeentehuis van Bois-le-Roi, die een perfecte locatie bleek te zijn met een mooie ambiance.

We kijken tevreden terug met een goede opkomst en de grote interesse van het publiek voor de tentoongestelde tulpensoorten. Bezoekers waren enthousiast over de kleurrijke mengsels van bloemen die werden gepresenteerd en toonden veel belangstelling voor de verschillende soorten tulpen die werden geïntroduceerd.

Tijdens het evenement konden bezoekers deelnemen aan een stadstour waar de bloeiende sushi’s op de begraafplaats getoond werden. De bloeiende Sushi’s zijn een mooie oplossing voor plekken waar eigenlijk geen bloei mogelijk is. Daarnaast werd het kleurrijke PopUp Park tentoongesteld aan de kade van de Seine. Tot slot kregen de bezoekers de gelegenheid om te zien hoe de Costa Dorada machinaal wordt geplant. Ook waren er foodtrucks aanwezig die diverse lekkernijen serveerden.

“Het is geweldig om te zien hoeveel belangstelling er is voor onze nieuwe tulpensoorten en het is geweldig om de enthousiaste reacties van het publiek te zien”, aldus Tijmen Verver. “We zijn trots op onze tulpen en blij dat we ze aan het publiek kunnen laten zien.”

De voorjaarsfeesten van Verver Export zijn jaarlijks terugkerende evenementen en trekken altijd veel belangstelling van groenbeslissers en steden. Het is een geweldige gelegenheid om de lente te vieren en te genieten van de prachtige bloemen die in deze tijd van het jaar in bloei staan.

Wil je de foto’s terugzien van het voorjaarsfeest? Bekijk het webalbum.