Assortiment

We dream green.We love colors.We feel nature.


Voorjaarsbloeiers

Bloembollen die in het voorjaar bloeien, komen van over de hele wereld. Ze hebben echter één ding gemeen: de bollen zijn min of meer winterbestendig. Voorjaarsbloeiende bloembollen bieden een grote variëteit qua kleur, groeihoogte en bloeitijd. Zo ook het voorjaarsassortiment van Verver Export!

Bekijk hier de online versies van onze actuele catalogi:

Mengsel catalogus 2020|2021

Losse soorten catalogus 2021|2022

Zomerbloeiers

Het effect van zomerbollen in groene ruimten wordt vaak onderschat. Met slechts een paar bollen en knollen kunt u een geweldige verrassingseffect gedurende de zomer creëren.

De bekendste zomerbloembol is natuurlijk de dahlia: deze geeft veel kleur en heeft een zeer lange bloeiperiode. Maar onderschat het effect van bijvoorbeeld lelies en Montbretien niet. Deze twee planten zijn ook winterhard, dus ze gedragen zich eigenlijk als lentebloembollen.

Bekijk hier het assortiment zomerbloeiers van Verver Export!

Machinaal planten

Het machinaal planten van bloembollen levert een flinke besparing op door het wegvallen van arbeidsloon voor het planten van de bloembollen. Tevens geeft het uw openbaar groen een kwaliteitsimpuls voor de omgeving en haar bewoners als ook het insectenleven.

In onze speciale machine catalogus vindt u tal van mengsels die met de machine geplant kunnen worden.

Verwilderingsbollen

De roep om meer biodiversiteit, natuurbehoud en beheersbaar onderhoud klinkt luider dan ooit. Steeds meer overheden én inwoners willen tot een duurzame invulling van de groene ruimte komen. Verwilderingsbloembollen voldoen aan al deze wensen.

Verwilderen betekent dat een bloembol op de juiste standplaats zichzelf niet alleen in stand houd maar ook gaat vermeerderen. Het worden er steeds meer.

Dankzij onze grote passie voor nieuwe selecties van onze collega veredelaars is aan de Natuurlijk Speciaal catalogus van Verver Export een paar leuke specialiteiten toegevoegd. Speciaal maar goed verkrijgbaar!

Bees & Butterflies

Met de Bees & Butterflies, de insectvriendelijke beplantingsconcepten van Verver Export, is uw tuin of border binnen no-time een waar insectenparadijs!

Tevens een mooi concept om met burgerinitiatieven nabijgelegen openbaar groen te laten bijdragen aan de biodiversiteit! Bespreek het met de onderhoudsafdeling van uw gemeente of stad, en/of met uw buren!

Bestel uw kleurrijke zomerborder bij Verver Export via www.beesandbutterflies.nl!

Volg ons op Social Media!

Naast een uitgebreide website en diverse catalogi, is Verver Export ook actief op Social Media. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Verver Export-land en ver daarbuiten!

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube