We Dream Green


Verver Export
Hasselaarsweg 30
1704 DX Heerhugowaard
Nederland
T +31 72 505 14 81
E info@ververexport.nl

Verver Export & Nederland

Verver Export is met name actief in het Europese openbaar groen.  Regionale bekendheid is ontstaan vanwege de kleurrijke zomerborders bij o.a. Middenwaard, Geestmerambacht en Park van Luna die afgelopen jaren menig voorbijganger een glimlach bezorgden. En de ware Experience van de eigen proeftuin en voortuin(en) van Verver Export die via Social Media vol enthousiasme wordt ontvangen.

Vanwege grote regionale en ook landelijke interesse worden er voor de Nederlandse markt jaarlijks in juni en november twee Bloembollen Outletstores georganiseerd. De restanten van een uniek assortiment aan hoogwaardige kwaliteit voorjaarsbloembollen en zomerbollen en -planten op pot worden tegen zeer zachte prijzen aangeboden. Zie voor meer informatie: https://www.ververexport.nl/outlet/

Contactformulier

Verver Export on tour

Niet alleen organiseren wij jaarlijks zelf de Verver Export voorjaars- en zomer events, daarnaast zijn we ook te vinden op diverse evenementen, beurzen en congressen in Europa. Hier vindt u de event kalender van Verver Export.

Verver Export on Social media

Naast een uitgebreide website en diverse catalogi, is Verver Export ook actief op Social Media. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Verver Export-land en ver daarbuiten!