Zeg je september, dan zeg je beurzen. Verver Export was afgelopen maand goed vertegenwoordigd in verschillende landen. Van Zuid-Frankrijk tot Oost-Duitsland en zelfs ook in Noorwegen en Tsjechië. Met veel enthousiaste bezoekers en nieuwe contacten kijken we terug op geslaagde evenementen.

Salon Socodip

Salon Socodip (FR)

Op donderdag 15 september vond in het Franse Gauchy Salon Socodip plaats. Een zomers feestje omdat onze dahlia’s en costa’s daar mooi bloeien. Het zomerse feestje was qua weer iets minder, maar ondanks dat kwamen de vele klanten toch in grote getalen en was het een succes.

Verver Export evenementen Frankrijk

SalonVert (FR)

Een nieuwe editie van Salon Vert vond plaats op woensdag 21 en donderdag 22 september 2022 bij Château de Baville in Saint-Chéron (91). Uiteraard was Verver Export aanwezig. Voor wie het nog niet weet: dit is de grootste vakbeurs voor de aanleg, de ontwikkeling en het onderhoud van groenvoorzieningen en landschappen in Frankrijk. Op deze zonnige dagen kwamen ongeveer 27.000 bezoekers om de stands van 600 verschillende merken te bezoeken op een oppervlakte van 150.000 m2. Wij maakten van deze gelegenheid gebruik om onze producten, diensten en kennis voor te stellen en onze klanten ervan te overtuigen dat wij de beste leverancier zijn. We kijken uit naar de nieuwe plekken in Frankrijk waar komend jaar prachtige perken en bloemenweides met bollen van Verver Export verschijnen.

Verver Export op de GaLaBau

GaLaBau Nürnberg (DE)

Op 14 t/m 17 september vond in het Duitse Nüremberg de GaLaBau, oftwel Garten, und Landschaftsbau beurs plaats! En met succes, in de reeds nieuwe hall 3C, stond Verver Export perfect opgesteld op een hoek waarbij de plantmachine met de bollen stond te pronken. Meer dan 70.000 bezoekers en zo’n 1 200 exposanten in 14 zalen maakten de beurs tot een groot succes!

Heb je ons gemist op bovenstaande events? We zijn op 13 en 14 oktober te vinden in Frankrijk bij Congrès Hortis in Roanne (41). Niet in de buurt van Frankrijk, maar wel in het noorden te vinden? Kom dan naar Noorwegen waar wij op 24 en 25 november aanwezig zijn bij Park og Anlegg. En voor onze Nederlandse fans is op zaterdag 19, zondag 20 en zaterdag 26 november de jaarlijkse Herfst Outletstore. Schrijf je nu in via onze website!

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van komende evenementen waar je kennis kunt maken met de producten van Verver Export? Houd de website www.ververexport.nl en onze sociale mediakanalen in de gaten.