Outletstore

Verver Export Outletstores

Verver Export is één van de weinige bloembollen exporteurs die voorafgaand aan de seizoenen hun inkopen doet. Daarmee vergroten we de flexibiliteit door uit voorraad te kunnen produceren en leveren. Met zo’n gevarieerd assortiment als dat van ons, is de inkoop forecast dan ook een flinke uitdaging waar we inmiddels aardig bedreven in zijn geraakt. Plus dat we een prachtige eindbestemming hebben voor de restant voorraden: de Bloembollen Outletstores!

Herfst Outlet – november

Al sinds jaar en dag wordt in (doorgaans) het 3e weekend van november de herfst editie van onze outlet gehouden. Een uitverkoop van kwalitatief hoogwaardige bloembollen die in het voorjaar zorgen voor een kleurenspektakel in tuin of op balkon. Naast het aantal bezoekers lijkt ook het enthousiasme elk jaar verder te groeien. De outlet wordt als ware ‘delicatessenzaak’ en ontmoetingsplaats gezien voor bloembollen minnend Nederland. Bloembollofielen uit alle windstreken die bloembollen van exportkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen inkopen. En dat onder het genot van een kopje koffie en/of broodje (m.u.v. de Corona-periode). En voor Verver Export altijd een zeer gezellig evenement omdat iedereen met een grote glimlach het voorjaar tegemoet gaat. Op naar de 2021 editie!

Shoppen op afspraak

Het shoppen op afspraak wat we tijdens de Herfst Outletstore 2020 noodgedwongen vanwege de aanhoudende pandemie introduceerden, zorgde voor rust, ruimte en overzicht. We hebben besloten (ook) iets te versoepelen. In plaats van 30 personen, ontvangen we nu 40 personen per tijdslot. En de 10 min wisseltijd tussen de tijdsloten, wordt 5 min. Daarmee blijft het prima mogelijk afstand te houden en rustig inkopen te doen. Heb je meer tijd nodig? Dan boek je er gewoon een tweede tijdslot achteraan!

Schrijf je nu in voor de Herfst Outletstore 2021!

De Herfst Outletstore 2021 vindt plaats in de weekenden van 20 & 21 november als ook 27 & 28 november 2021. Kies hieronder zelf je datum en tijdslot.

Let op:

  • Wil je met meerdere personen komen? Dan dient een ieder zich apart in te schrijven via het formulier.
  • Het kan even duren voor je de bevestigingsmail ontvangt. Check voor de zekerheid ook de ongewenste mail.
  • U kunt uw inschrijving niet zelf wijzigen of annuleren. Stuur in dat geval een e-mail naar marketing@ververexport.nl.
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Reserveren

Zomer Outlet – juni

En sinds een aantal jaar is ook de outlet zomer editie niet meer weg te denken uit ons programma. U kunt begin juni bij ons terecht voor zomerbloeiers waarmee u instant langbloeiende zomerperken creëert. Het gaat om een kleurrijke collectie eenjarige zomerplanten, dahlias en andere zomerbollen op pot zoals Canna’s en Calla’s. En daar waar mogelijk vullen we het assortiment net voor de outlet nog aan met de dan beschikbare zomerbloeiers.

Maatschappelijk betrokken

Naast onze passie voor bloembollen heeft Verver Export ook een sterkte maatschappelijke betrokkenheid. Een deel van de herfst outletstore opbrengst wordt aan een goed doel gedoneerd. Voorbeelden van gesponsorde doelen: Villa Joep, Stichting Hondenzorg en Welzijn, Het Vergeten Kind, De Gouden Dagen, Floating Doctors, The Style Foundation, Tim & Kim Village. Deze sponsoring geeft ieder jaar weer extra kleur aan onze outlet!