Gouden Vriend van Gouden Dagen

Gouden Vriend van Gouden Dagen

,,Zoals Verver zorgt voor groen en bloemenpracht in het straatbeeld en parken, zo geeft Gouden Dagen kleur aan het leven van ouderen in Heerhugowaard’’.

Zeker nu in deze door COVID-19 gestuurde maatschappij liggen vereenzaming en isolatie op de loer bij met name bij kwetsbare ouderen. En dat gaat ons aan het hart. Vandaar dat Gouden Dagen Heerhugowaard dit jaar het goede doel van Bloembollen Outlet is geworden.

 ,,Heel blij, zijn we’’, aldus Gouden Dagen Heerhugowaard-voorzitter Frits Weel. Zaterdag 21 november namen hij en Nel Nooter tijdens de Bloembollen Outletstore van Verver Export een cheque in ontvangst ter waarde van €1.750,- van Tijmen Verver en Monique Moerbeek.

Verver Export organiseert elk jaar een Bloembollen Outletstore. Een deel van de opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. ,,Zo tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid’’, aldus Linda Tearr-Groot, Hoofd Marketing & Communicatie van Verver. ,,Met deze gift is Verver Export een van onze Gouden Vrienden voor 2021 en kunnen wij weer heel veel kleine en grote wensen voor senioren in vervulling laten gaan’’, stelt Weel.

Mede mogelijk gemaakt door de Outlet bezoekers, waarvoor dank!

Share this post