Geslaagde webinars

Geslaagde webinars

Op 11 februari organiseerde Verver Export zijn eerste twee webinars ooit. And we had a blast! Zo’n leuke en effectieve manier om je (potentiële) klanten te ontmoeten en te inspireren tijdens de lockdown.

Oorspronkelijk hadden we voor januari 2021 een seminar roadtour biin Zweden gepland. Maar vanwege de pandemie en moesten we onze strategie omgooien en ontstond het idee voor het webinar Colour Your City.

We integreerden presentaties vanuit ‘het veld’ rechtstreeks vanuit de proeftuin op het eiland Visingsö en bij dahliakweker Tiits Trädgård. En gastspreker Morgan Sjöberg van Skövde Kommun deelde zijn ervaring met het plannen en ontwerpen van openbaar groen.

Live vanuit ‘de studio’ op het kantoor van Verver Export deelden onze directeur Tijmen Verver en de wereldberoemde groenontwerpster Jacqueline van der Kloet hun verhalen. Samen met collega’s Esli, Miek en het productiebedrijf zorgde host Linda Tearr-Groot ervoor dat het allemaal zo vlotjes mogelijk verliep.

In de middag schakelden we speciaal voor ons enthousiaste bloembollen- en tuinminnende Nederlandse publiek over naar het webinar Colour Your Garden.

Om beide webinars interactiever te maken, gebruikte het publiek de chatbox om hun vragen te stellen en deel te nemen aan polls. Dat smaakt zeker naar meer webinars !!

Share this post