Corona Virus: maatregelen Verver Export

Corona Virus: maatregelen Verver Export

De hele wereld wordt geraakt door het COVID-19 virus en in veel landen zijn voorzorgsmaatregelen uitgevaardigd. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie.

Verver Export ondersteunt de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om de verdere verspreiding van dit virus te beperken. Wij nemen continu maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de maatregelen van onze overheid. Met dit bericht willen wij u informeren over onze belangrijkste activiteiten en de voorzorgsmaatregelen die wij treffen.

Voorzorgsmaatregelen
De medewerkers met een administratieve functie werken zoveel als mogelijk vanuit huis en in de productieomgeving zijn strengere hygiënevoorschriften van kracht. Onze verkopers en agenten leggen de komende weken (in elk geval tot 6 april) geen klantbezoeken af en bezoeken geen bijeenkomsten en beurzen.

In de startblokken
Juist in deze tijd is het enorm belangrijk dat we wel blijven doen wat we kunnen. Naast een gezondheidsrisico, ligt er ook weer het gevaar van een economische neergang op de loer. Ook die moeten we zien te vertragen en ook daar werken we graag aan mee.

Er wordt dan ook hard gewerkt om de zomertrams, lelie plantprojecten, voorgetrokken bollen en andere zomerbollen gewoon op tijd voor levering gereed te hebben. We staan in nauw contact met onze leveranciers en transporteurs en houden de overheidsmaatregelen in ons en uw land nauwlettend in de gaten.

Contact met Verver Export
De dienstverlening zal onverminderd doorgaan, waarbij veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers, klanten, zakenrelaties en leveranciers voorop staan. Zo bereikt u ons Front Office gewoon van 8.30u tot 17.00u via +31 (0)72 50501481 of per email via info@ververexport.nl. Daarnaast blijft uw lokale Verver Export verkoper (telefonisch en per email) bereikbaar.

We staan gezamenlijk voor u in de startblokken en gaan er alles aan doen om u gewoon een kleurrijke zomer te bezorgen.

En we hopen dat onze voorjaarsbloeiers u op dit moment wat kleur en positieve afleiding brengen in deze donkere tijden.

Stay safe and take care!

Team Verver Export

Share this post