Bee Wise Tuinwedstrijd

Bee Wise Tuinwedstrijd

Tijdens de eerste twee weken van juni wordt bij Verver Export in Heerhugowaard de Zomer Outletstore gehouden. Het gaat om een kleurrijke collectie eenjarige zomerplanten, dahlias en andere zomerbollen op pot zoals Canna’s en Calla’s.

Met onze bollen en planten op pot creëert u langbloeiende zomerperken vol dynamiek en kleur die bovendien hoogst aantrekkelijk is voor vlinders, bijen en andere insecten. Wat is nou leuker dan dit met ons (publiek) te delen en er ook nog een prijs mee te kunnen winnen! We nodigen u dan ook van harte uit mee te doen aan de Bee Wise tuinwedstrijd.

Vakjury
Uit alle inzendingen worden 5 tuinen genomineerd door een vakjury. Zij winnen sowieso allemaal 2 toegangsbewijzen voor De Keukenhof 2021. Deze tuinen worden nog eens nader onder de loep genomen waar vervolgens 1 grote winnaar uitrolt. Deze wint niet alleen een professionele fotoshoot maar ook een budget van EUR 250 voor de Bloembollen Outletstore die jaarlijks in november gehouden wordt.

Meedoen?

Meedoen kan door drie recente foto’s van je zomertuin vóór vrijdag 2 oktober 2020 te mailen naar marketing@ververexport.nl o.v.v. Bee Wise tuinwedstrijd en je contactgegevens.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De ingezonden foto’s kunnen worden gebruikt op website, social media en drukwerk van Verver Export.
  • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en leveranciers van Verver Export, professionals en bedrijven in de groensector.
  • De winnaars van de wedstrijd worden gekozen door een vakjury en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de officiële website en Social Media van Verver Export, waar ook de foto van de winnende tuin wordt getoond.
  • Gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelname registratie en voor communicatie.
  • Door deel te nemen aan deze wedstrijd geven deelnemers aan, akkoord te gaan met deze wedstrijdvoorwaarden.

Share this post